През 2021 г. все по-често се заговори за възможността Брадли Купър

...
През 2021 г. все по-често се заговори за възможността Брадли Купър
Коментари Харесай

Снимката на Ирина Шейк и Брадли Купър, за която всички говорят

През 2021 г. все по-често се заприказва за опцията Брадли Купър и Ирина Шейк да са още веднъж дружно. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща фотография, а няколко седмици по-късно двамата бяха снимани от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.
 Ирина Шейк, Мерт Алас и провокативните фотоси, които показа моделът
Кой гали дупето на Ирина Шейк

Нова доза провокации от модела

Сега съветският модел ни дава нов мотив да подозираме, че двамата в действителност още веднъж са двойка.

Ирина Шейк показа в Instagram фотоси от ваканцията си на Бахамите. От прекрасните кадри обаче се вижда и нещо любопитно, а точно, че тя споделя почивката си не с кого да е, а с някогашния си Брадли Купър.

На първата фотография Шейк театралничи сама, но в случай че човек прегледа всички фрагменти, се вижда как 36-годишният модел и 47-годишния Купър театралничат дружно и се усмихват, до момента в който дават вода на прасетата на така наречен " свински плаж " на острова. 

Тя и артистът се разделиха през 2019 година и в този момент взаимно отглеждат 5-годишната си щерка Леа. Малката не се появява в качения в обществените мрежи кадър, но не сме сюрпризирани, защото и двамата ревниво я пазят от обществените мрежи и папараците. 
 Брадли Купър, Хюма Абедин и дружно ли са двамата
Това ли е дамата до Брадли Купър

Какво знаем

След раздялата им Ирина Шейк за малко се виждаше с Вито Шнабел и Кание Уест. Що се отнася до Брадли Купър, през юли Page Six популяризира новината за връзката му с някогашната високопоставена съветничка на Хилари Клинтън - Хума Абедин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР